Veel voorkomende vragen

 • Hoe is mijn privacy gewaarborgd?
  eHRM heeft jarenlange ervaring met beveiliging van gegevens op onze servers. Persoonlijke gegevens worden nooit en te nimmer aan derden gegeven en na afloop van de check vernietigd. We werken conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. eHRM werkt verder ook volgens de codes van het Nederlands Instituut voor Psychologen NIP.
 • Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens na afloop?
  Deze worden vernietigd. Medewerkers van eHRM hebben enkel inzage in uw rapport als u daarom vraagt bij hulp. U stuurt dan uw rapport naar ons, want de kopie op de server wordt verwijderd na het invullen en versturen.
 • Wat te doen als ik technische problemen ondervind?
  Mail direct naar info@talentcheck4you.nl en we zorgen dat de problemen zo snel mogelijk worden opgelost!
 • Wat te doen als ik inhoudelijke vragen of opmerkingen heb over de check?
  Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom en worden zo snel als mogelijk beantwoordt. Mocht je een persoonlijk gesprek willen, dan betaal je het consult bij een professionele loopbaanadviseur. Hiervoor sturen we je een factuur achteraf. De loopbaanadviseurs zijn allemaal aangesloten bij het NOLOC, de beroepsorganisatie waar we nauw mee samenwerken en ons een lijst van geselecteerde adviseurs in jouw regio gegeven heeft. We informeren je vrijblijvend over de mogelijkheden!
 • Kunnen jullie mij ook verder helpen na de check?
  Ook eHRM heeft psychologen met een aanvullende psychodiagnostische aantekening in dienst die jou eveneens van uitstekend advies kunnen voorzien. Mocht je een persoonlijk gesprek willen, dan kost het consult €90 per uur. Hiervoor sturen we je een factuur achteraf.
 • Kan ik het rapport aan mijn werkgever/leidinggevende laten zien en wat gebeurt dan?
  Dat kan zeker! Ook uw werkgever en uw leidinggevende hebben belang bij uw gegevens. Het is echter afhankelijk van hoe u uw rapport wilt gebruiken, hecht u er waarde aan om de gegevens te delen, bijv. voor een volgende promotiestap, als betrouwbare inhoud voor een functioneringsgesprek of om uw toekomstige werkgever een goed beeld te geven van uw kwaliteiten, dan biedt het rapport een uitstekend houvast. Spreek wel van te voren duidelijk af hoe uw werkgever of leidinggevende met de gegevens omgaat!
 • Hoe voeg ik de gegevens toe aan mijn sollicitatiebrief of CV?
  U kunt de volledige rapportage toevoegen. Veel werkgevers werken met eigen selectiebureau voor psychologisch onderzoek. Wellicht volstaat deze rapportage al en hoeft een toekomstige werkgever geen extra kosten te maken omdat u al proactief uw eigen talenten in beeld heeft laten brengen!
 • Waarom zijn die tests zo belangrijk voor een werkgever?
  Een werkgever wil de talenten van medewerkers zo goed mogelijk inzetten, alle informatie die de kans daarop verbeteren, is natuurlijk welkom. Ook voor leidinggevenden die medewerkers in teams moeten plaatsen.
 • Wat onderscheidt de talentcheck4you van andere aanbieders?
  De test die wij aanbieden, zijn gebaseerd op betrouwbare wetenschappelijke inzichten. Ze zijn geselecteerd door psychologen met veel ervaring in loopbaanbegeleiding. De meeste aanbieders werken bovendien voor werkgevers, wij kiezen als uitgangspunt de werknemer, als eigenaar van zijn of haar talenten en om die zo goed als mogelijk te kunnen benutten op de arbeidsmarkt. Wij zijn er voor jou!